ХТЗ випускає трактори з двигунами Ламбордіні

01.09.2014 06:00 Агропром
www.sq.com.ua www.sq.com.ua
АТ «ХТЗ» розширив модельний ряд малих тракторів

Про це розповів Владислав Губин, генеральний директор АТ «ХТЗ» в ході прес-конференції, присвяченої проведенню I Міжнародного агрофоруму AGROPORT-2014, який проходитиме на території вантажного терміналу харківського аеропорту з 16 по 18 жовтня.

Владислав Губин зазначив, що при розробці стратегії розвитку виробництва ХТЗ в останні роки особлива увага приділяється техніці для малого та середнього бізнесу.

«Що стосується підтримки сільгоспвиробників, малих фермерських господарств, то на сьогоднішній день ХТЗ розширив модельний ряд малих тракторів. Ми випускали один трактор потужністю 25 кінських сил, сьогодні ми випускаємо додатково ще дві моделі потужністю 35 кінських сил - з двигуном ММЗ (білоруський двигун), і з італійським двигуном Ламбордіні »- розповів Владислав Губин.

Він також підкреслив, що трактора для малого бізнесу відрізняються універсальністю, високою зносостійкістю і надійністю, що дозволяє широко використовувати їх в малому фермерстві. Крім розширення лінійки малих тракторів, ХТЗ пропонує своїм клієнтам пільгові системи кредитування та інші послуги, які роблять продукцію заводу більш доступною для широкого споживача.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта