У Харківському аеропорті позмагаються фермери та їх тварини

22.08.2014 11:30 Агропром
http://www.iec-expo.com.ua/ http://www.iec-expo.com.ua/
Цієї осені, а саме 16-18 жовтня, у Харкові пройде міжнародний форум з відродження фермерських господарств в Україні АГРОПОРТ-2014.

Уперше в історії проведення подібних аграрних зустрічей на теренах СНД, цей масштабний галузевий захід проходитиме на летовищі. Платформою стане вантажний термінал «С» Міжнародного аеропорту «Харків».

У рамках міжнародного заходу проходитимуть ІІІ Східноукраїнський аграрний форум, виставки, конференції, майстер-класи. В останній день форуму - AGRO-SHOW з видовищними фермерськими змаганнями за участю техніки і тварин.

Організатори очікують, що участь у АГРОПОРТІ-2014  візьме близько 2,5 тисячі фермерів. До слова, в Україні 40 тис. фермерських господарств. Серед учасників також представники ООН і FAO - продовольчої і сільськогосподарської організації, консульств і посольств, виробники продукції для с/г, юристи, ветеринари...

- Це гарна платформа, яка буде приваблювати професіоналів, - сказав генеральний директор АО «Харківський тракторнй завод ім. С. Орджонікідзе» Владислав Губін.

АГРОПОРТ-2014 проходитиме в рамках оглошеного ООН Міжнародного року сімейних фермерських господарств.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта