Автобус підірвався на міні біля Артемівська. Троє загиблих

На Донеччині підірвався автобус з 26 пасажирами.

Цю інформацію на своїй сторінці в соцмережі Facebook підтвердив начальник Головного управління МВС у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

«О 20.30 надійшло повідомлення до чергової частини Артемівського міськвідділу міліції - в полі, районі Майорська, на міні підірвався пасажирський автобус, що слідував за маршрутом Артемівськ - Горлівка», - повідомив він.

Аброськін зазначив, що за попередньою інформацією, водій автобуса прийняв рішення об'їхати блокпост і рухався по грунтовій дорозі в бік Горлівки.

«Проїжджаючи через поле, заднім колесом наїхав на міну. Станом на зараз, 3 людини загинули. Загальна кількість пасажирів автобуса - 26 осіб. Інформація уточнюється. На місці події працює слідчо-оперативна група Артемівського міськвідділу міліції», - додав він.

Заступник начальника обласного УМВС України в Донецькій області Ілля Ківа написав на своїй сторінці в Facebook, що шестеро пасажирів перебувають у важкому стані.

«НВФ «ДНР» відкрили по автобусу з пасажирами - жителях Артемівська Донецької області - мінометний вогонь. Внаслідок вибуху і обстрілу загинуло 4 і поранено 19 ні в чому не винних цивільних осіб», - написав він.

Також, за даними прес-служби Донецької ОДА, 17 поранених пасажирів уже доставлені в лікарні, з них 15 госпіталізовані. Дітей серед постраждалих немає.

Джерело: Комментарии
Автор: Администратор сайта