У Луганську та Донецьку обстріл, банки закриваються. Карта проведення АТО

http://fakty.ictv.ua/ http://fakty.ictv.ua/
У Луганську за минулу добу, 6 липня, 1 мирний житель загинув, ще 8 госпіталізовані в результаті артобстрілів.

Як повідомили у прес-службі міської ради, 50-річного мирного жителя госпіталізували до лікувального закладу з пораненням ноги. Близько 16:00 в районі автовокзалу в результаті артобстрілу постраждали 6 людей. На "швидкій допомозі" всі були доставлені в лікувальні установи міста і госпіталізовані. Також до лікарні було доставлено ще 2 людини, один з них помер.

За добу терористи 10 раз обстріляли блокпости і позиції АТО. Про це на брифінгу в Києві повідомив представник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко. За його словами, зокрема обстрілам були піддані позиції і блокпости українських військовослужбовців біля Луганська, Амвросіївки, Кремінній, Должанського. Всі напади відбиті, жоден військовослужбовець не загинув, лише один отримав поранення, сказав Лисенко. 

Також інформаційно-аналітичний центр РНБО повідомляє, що сьогодні сили АТО зосереджені на знищенні баз підготовки, осередків і блокпостів бойовиків, відновленні контролю над державним кордоном і надійної ізоляції зони конфлікту. У результаті активних дій в рядах найманців спостерігаються панічні настрої. Все більше бойовиків здається в полон. Зараз ведуться підрахунки кількості полонених і зданої ними зброї, повідомляють в РНБО. 


Українські банки тимчасово припиняють роботу своїх підрозділів в Донецьку і Луганську у зв'язку зі складною політичною ситуацією в цих містах. Зокрема, про призупинення роботи своїх підрозділів повідомив банк «Фінансова ініціатива», який входить до групи великих фінустанов. Також банк тимчасово призупинив роботу свого Луганського відділення № 3, також з 9:00 7 липня. Про припинення роботи своїх підрозділів у Донецьку і Луганську також повідомив «Кредобанк», який входить до групи середніх за активами банків. За інформацією банку, обслуговування клієнтів буде здійснюватися в його Дніпропетровському відділенні.

Автор: Администратор сайта