Харківські підприємці пропонують зробити податкову амністію

26.02.2014 10:42 Економіка
http://inpress.ua/ http://inpress.ua/

Створено Адміністрацію малого та середнього бізнесу Харківської області.

Про це повідомив президент Асоціації приватних працедавців Олександр Чумак.

- У державі малим та середнім бізнесом системно ніхто не займався, - сказав Олександр Чумак. - Ми живемо 23 роки в незалежній Україні і ніяких серйозних зрушень не відчуваємо. Ми виступили з ініціативою про створення об'єднання, яке нестиме на собі відповідальність розвитку державної політики щодо малого та середнього бізнесу.

Сьогодні коефіцієнт розвитку МСБ - подавляючий. Ми готові стати локомотивом економічних реформ у країні. Ми готові стати головним наповнювачем бюджету, - відзначив президент Асоціаціїї приватних працедавців Олександр Чумак.

Читайте також: БІЗНЕСМЕНИ ХАРКІВЩИНИ ІДУТЬ В АТАКУ. ПЛАНИ ВЖЕ СКЛАДЕНО

ХАРКІВСЬКИЙ БІЗНЕС ГОТОВИЙ ПИСАТИ ЗАКОНИ РАЗОМ ІЗ НОВОЮ ВЛАДОЮ

Дев'ять організацій взяли участь у цій ініціативі.

Вони дали відповідь, що потрібно зробити для перезавантаження України. Основне - необхідно створити на державному рівні вивчення світового досвіду; скасувати фіскальні революції; створити державну систему фінансової підтримки малого та середнього бізнесу.

Також, на думку членів Асоціації, слід ввести мораторій на всі види перевірок, у тому числі правоохоронцями, податкову амністію по всіх спорах у відношенні бізнесу (однак це не стосується великих фінансових махінацій) і надати податкові пільги на 5 років.

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта