Михайло Добкін розповів про харківські проекти на Міжнародному форумі

07.09.2012 07:29 Економіка
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
В Харківській області є давні традиції співробітництва ділових і фінансових кіл, що приносять гарні результати.

Про це на урочистому відкритті IV Міжнародного економічного форуму “Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи” заявив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

У форумі беруть участь голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, голова Ради Федерації роботодавців України Дмитро Фірташ, мер Харкова Геннадій Кернес, Голова Державного агентства з інвестицій і управління національними проектами України Владислав Каськів.

Також на форум прибули представники дипломатичних місій з 16 країн, серед яких Посол Соціалістичної Республіки В'єтнам в Україні та Надзвичайний і повноважний посол Польщі Янг Гранат.

Крім того, у Форумі візьмуть участь іноземні делегації з 7 регіонів-партнерів Харківської області та 4 міст-партнерів м. Харкова.

Вітаючи учасників форуму, голова облдержадміністрації наголосив, що Харківська область була і залишається інноваційним центром України, яка має розвинену високотехнологічну індустрію і потужний інтелектуальний потенціал.

- Зараз почата реалізація інноваціно-інвестиційних проектів, з якими ви можете ознайомитися на нашій виставці. Це масштабні проекти у сфері тваринництва, Технополіс “П'ятихатки”, IT-парк “Інтелектроніка”, українсько-російський технопарк “Слобожанщина”, який постійно поповнює портфель розробок. В глобалізованому світі все більший вплив здійснює провідні досягнення, але й ті перспективи, які відкриваються завдяки регіональним інвестиційним проектам, що визначають напрям подальшого економічного розвитку. Це і покликаний довести Міжнародний економічний форум “Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи”, - наголосив Михайло Добкін.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта