На Харківському авіазаводі відбувся пікет. Люди погрожують забастовкою

01.04.2015 12:07 Економіка
Біля центральної прохідної Харківського державного авіаційного виробничого підприємства 1 квітня пройшов пікет. Біля прохідної зібралися близько 200 осіб.

Як зазначили учасники пікету, завод з кінця лютого простоює. Люди сподівалися вийти на роботу 1 квітня, але була отримана інформація про те, що простій продовжений. У зв'язку з цим люди вийшли до прохідної, щоб почути інформацію про перспективи підприємства, а також про те, чи будуть погашати заборгованість по зарплаті. Вона тягнеться з серпня минулого року.

До пікетувальників вийшов керівник підприємства Анатолій Мялиця і пообіцяв найближчим часом погасити 50 % заборгованості по зарплаті за серпень, а потім - протягом місяця погасити і решту боргу. Але при цьому керівництво зазначило, що грошей немає.

Як заявили пікетувальники, вони планують продовжити спілкування з керівництвом заводу біля центральної прохідної в наступні п'ятницю і понеділок. Крім цього, у понеділок, 6 квітня, планують оголосити страйк працівники заводського дитсадка "Соколятко". Вони не будуть приймати дітей, так як їм не платять зарплату.

Джерело: SQ
Автор: Администратор сайта