Науковий парк щодо розвитку землеробства створять у Харкові

06.09.2013 10:22 Економіка
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
Сьогодні буде підписано Меморандум про співпрацю щодо створення Наукового парку «Міжнародний центр ефективного землеробства»

Документ підпишуть представники Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр'єва Національної академії аграрних наук України та міжнародної інвестиційної компанієї «SigmaBleyzer».

Читайте також: Економічний форум у Харкові: консул Польщі пообіцяв рекордну кількість віз для українців
Добкін зізнався, що мав можливість покинути Україну
Лешек Бальцерович у Харкові розповів про кризу і психопатів у владі
Відкрити бізнес в Україні стало простіше - Європейська Бізнес Асоціація
Село майбутнього закладуть уже цієї осені - інформація Держагенства з інвестицій

Про це в ході в ході брифінгу в рамках V Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» розповів голова Харківської ОДА Михайло Добкін.

ФОТОЗВІТ З ФОРУМУ ДИВІТЬСЯ ТУТ

- Присутність тут компаній з іноземними інвестиціями, іноземними технологіями та іншими додатковими для України можливостями - це не тільки запорука нових успішних врожаїв, а й можливість інвестувати в нашу сільськогосподарську науку. Сьогодні ми станемо свідками підписання такого договору, від якого виграють усі, оскільки наша наука буде працювати не тільки з цією компанією, але і в інтересах багатьох інших, які працюють на території Харківської області, - зазначив Михайло Добкін.

Форум проводиться на виконання доручення Президента України щодо забезпечення реалізації інвестиційно-інноваційної політики.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта