Унікальний центр землеробства буде створено на Харківщині

02.09.2013 11:20 Економіка
http://www.elcer.com.ua/ http://www.elcer.com.ua/
Під час V Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» буде підписано меморандум про створення унікального для України наукового парку.

Як повідомив директор Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА Євген Шаповал, міжнародний меморандум про створення наукового парку «Центр ефективного землеробства» буде підписано між американською інвестиційною компанією SigmaBleyzer та Інститутом рослинництва ім. В.Я. Юр’єва Національної академії аграрних наук.

- В рамках меморандуму представники світової компанії будуть разом із науковцями обмінюватися досвідом і напрацюваннями у сфері насіння, апробації зернових культур, - розповів Євген Шаповал.

Також за його словами, співробітництво в рамках меморандуму відбуватиметься стосовно розробок з молекулярної генетики в агропромисловості.

V Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» відбудеться 6 вересня.

У V Міжнародному форумі візьмуть участь представники 13 дипломатичних місій і іноземних делегацій регіонів-партнерів Харківської області; топ-менеджмент інвестиційних фондів, керівники державних структур, що відповідають за розвиток інвестиційної та інноваційної діяльності в Україні, представники фінансово-економічних груп, міжнародних консалтингових компаній, ініціатори інвестиційних проектів в Україні.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта