З харківськими заводами хочуть працювати на Шрі-Ланці

03.10.2013 11:23 Економіка
http://360travel.ru http://360travel.ru
Шрі-Ланка зацікавлена у тому, щоб купувати продукцію харківських заводів.

Сьогодні під час зустрічі з головою ХОДА Михайлом Добкіним Надзвичайний і Повноважний посол Демократичної Соціалістичної Республіки Шрі-Ланка в Російській Федерації, а також за сумісництвом в Україні Удаянга Віратунга запросив харків’ян взяти участь у виставці для бізнес-структур, що відбудеться на острові 13 листопада.

Так, з 14 по 17 листопада на Шрі-Ланці проходитиме самміт, на який з’їдуться керівники 54 держав-колишніх колоній Великобританії. Напередодні, 13 листопада, відбудеться виставка, у якій візьмуть участь бізнесмени із цих країн та інших азіатських регіонів.

- Ми хотіли вас попросити, аби ваші підприємства, які застосовують нові технології у машинобудуванні і хочуть їх продавати в Азію та в інші країни, приїхати на виставку. Вони там матимуть можливість познайомитися не лише з бізнесменами із Шрі-Ланки, а й з інших країн, - зазначив Удаянга Віратунга.

У свою чергу губернатор пообіцяв, що обласна влада всіляко сприятиме тому, щоб представники харківських підприємств взяли участь у виставці. Він зазначив, що продукція харківських машинобудівних заводів продається у держави, що географічно знаходяться поряд зі Шрі-Ланкою.

- Я обов’язково зроблю пропозицію нашим підприємцям, які працюють у сфері авіабудування. Це Харківський авіаційний завод та завод ФЕД. Це ті підприємства, які могли б розмістити свої стенди на виставці, - зазначив Михайло Добкін.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта