Харківські прикордонники фіксували російську військову техніку

05.03.2014 12:29 Суспільство
http://www1.rfi.fr/ http://www1.rfi.fr/
Але зі вчорашнього дня Росія прибрала військову техніку від українського кордону.

Як “СК” повідомив помічник начальника Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України з питань взаємодії зі ЗМІ Мирон Сидор, минулого тижня прикордонники Харківського загону фіксували деяку активність зі сторони Російської Федерації. Зокрема, на кордоні стояли танки та десантні війська.

- Ще на вихідних люди, які заїжджають в Україну з Росії, підтверджували, що на кордоні знаходяться російські військові, є техніка. Але вже вчора з другої половини дня нам почали надходити повідомлення про те, що військових немає, - сказав Мирон Сидор. - Зараз (станом на середу, 13.00. - Авт.) візуально ми ніякої активності на кордоні не бачимо. Люди також підтверджують, що все спокійно.

Читайте також: АВТОБУСИ З РОСІЯНАМИ НА КОРДОНІ: ПРАВДА ЧИ БРЕХНЯ. КОМЕНТАР МИТНИКІВ

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що мешканці прикордонних регіонів створюють блокпости, щоб у разі необхідності чинити опір іноземним військам. У Державній прикордонній службі України цю інформацію не підтвердили.

- Можливо, у більш віддалених від кордону районах така ситуація і є, але на прикордонних територіях, наскільки я знаю, блокпостів немає, - сказав Мирон Сидор.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта