Харків святковий. День міста в офіційних картинках (ФОТО)

24.08.2014 07:10 Суспільство
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова

Урочиста церемонія підняття Прапора України відбулася 23 серпня вранці біля флагштока на перехресті проспекту Правди та вулиці Галана.

 У заході взяли участь керівники міста та області, силових структур, представники органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості та молоді.

Під час урочистостей пролунав Гімн України. Урочисту церемонію завершили салют та марш курсантів вузів Харкова.

"Мета кожного з нас – відвернути прояви сепаратизму від Харківської землі, а відтак – і від всієї України. Кожен із нас на своєму місці має підтримати українських вояків, які мужньо долають ворога в зоні антитерористичної операції. Я знаю, хлопці відчувають нашу підтримку, яка надихає їх на нові перемоги. Слава українському народові! Слава Україні!", - сказав у своєму виступі Ігор Балута.

БІЛЬШЕ ФОТО ЗІ СВЯТКУВАНЬ ДИВІТЬСЯ ТУТ

Пізніше на меморіальному комплексі «Висота маршала Конєва» (с. Солоницівка, Дергачівський район, Харківська обл.) відбулося урочисте покладання квітів з нагоди 71-ї річниці визволення Харкова від фашистських загарбників.


Також на території комплексу пройшли святкові заходи для ветеранів та урочиста церемонія передачі комплексу копій бойових знамен 10-ти Харківських дивізій, які першими увірвалися в Харків, звільняючи його.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта