Конституція - 2004. Як іде робота над проектом документа

11.02.2014 07:12 Суспільство
http://pustunchik.ua/ http://pustunchik.ua/
Робоча група провела своє засідання минулої п’ятниці.

"Було багато зауважень, є напрацювання в усіх фракціях", - сказав Голова Верховної Ради Володимир Рибак в інтерв’ю телеканалу "Рада" у понеділок, повідомляє прес-служба ВР.

Голова ВР нагадав, що він підписав розпорядження про створення робочої групи уповноважених представників депутатських фракцій з напрацювання узгодженого законопроекту про внесення змін до Конституції.

Разом з тим, керівник парламенту заявив, що є розбіжності позицій опозиційних фракцій щодо внесення змін до Конституції.

"Є розбіжності між позицією фракцій "УДАР" і "Батьківщина", фракція "Свобода" каже, що підтримує "Батьківщину", але узгоджених дій немає, пропозицій немає, - сказав Рибак.

"Сьогодні новий тиждень, і ніхто над Конституцією не працює", - заявив він і вказав, що як керівник робочої групи "не може її зібрати, оскільки немає чого розглядати".

В той же час за словами Рибака, у парламенті зареєстровано 2100 законів від різних суб’єктів законодавчої ініціативи, 700 законопроектів розглянуті комітетами, у тому числі такі, що потребують першочергового розгляду.

Спікер заявив, що "не можна ставити розгляд соціально важливих законопроектів у залежність від внесення змін до Основного закону".

Автор: Администратор сайта