Офіційно: У вогні на "Хартроні" загинуло 8 осіб, 22 особи постраждали

На сайті Кабміну нарешті оприлюднили офіційну інформацію щодо загиблих та постраждалих під час пожежі на Харківській ювелірній фабриці.

"Пожежу на п'ятиповерховій виробничій будівлі, яку орендує на території заводу «Хартрон» Харківська ювелірна фабрика, підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій ліквідували о 14:10 8 січня.

Повідомлення про пожежу в 5-поверховій будівлі по вул. Академіка Проскури надійшло до Служби порятунку «101» об 11:29. На місці події загинули 8 осіб. Ще 22 особи були врятовані працівниками ДСНС України.

Вогонь пошкодив 4-й та 5-й поверхи будівлі на площі 250 кв. м. Рятувальники не допустили поширення полум’я на інші поверхи будівлі.

До гасіння залучалися 20 одиниць основної та спеціальної техніки ГУ ДСНС України у Харківській області. Причина виникнення загоряння та розміри матеріальних збитків встановлюються" - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул прибуде в Харків приблизно о 16 годині, аби взяти участь у нараді щодо пожежі та подолання її наслідків на "Хартроні".

Автор: Администратор сайта