Жорстоке зґвалтування міліціонерами. Оскаженілі селяни ледь не розтрощили райвідділ (ВІДЕО)

02.07.2013 08:30 Суспільство
http://www.depo.ua/ http://www.depo.ua/
У Миколаївській області врадіївські бунтівники взяли штурмом будівлю РВВС.

Як пишуть “Новости Донбасса”, після того, як міліція застосувала сльозогінний газ і кілька мітингувальників забрала швидка, жителі Врадіївки взяли штурмом будівлю РВВС. У хід йшли навіть «коктейлі Молотова». За словами очевидців події, співробітники міліції та чиновники, що перебували у будівлі райвідділу, забарикадувалися в підвалі. Коли ж люди намагалися прорватися усередину, правоохоронці застосували зброю. Всього пролунало близько десяти пострілів.

Нагадаємо, такий суспільний резонанс викладало жорстоке побиття та зґвалтування 29-річної місцевої жительки. За попередніми даними, 26 червня троє чоловіків затягнули її в свій автомобіль, вивезли в лісосмугу біля села Сирове, побили і зґвалтували. Наразі потерпіла перебуває в лікарні з множинними переломами черепа, забоями, рваними ранами.

За її словами, у зґвалтуванні брали участь двоє офіцерів міліції - лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак. Також у побитті брав участь місцевий таксист Рябіненко. Суд ухвалив заарештувати Поліщука та Рябіненко. Причетність же Дрижака слідчі ще перевіряють. Жителі Врадіївки, що вийшли на мітинг, вимогають від влади та міліції забезпечити справедливе правосуддя обвинувачених в жорсткому побитті та згвалтуванні.

Автор: Администратор сайта