Дівчата стрибали зі сцени на концерті Тартак у Харкові (ФОТО)

11.02.2013 08:40 Культура
Фото Тамари Кіч Фото Тамари Кіч
Український гурт «Тартак» виступив у Харкові в арт-кафе «Корова» з концертом найкращих хітів 8 лютого.

Програму концерту музиканти визначали за кілька хвилин до виступу, при цьому вони орієнтувались на свій настрій і настрій публіки. Гурт вийшов на сцену без розігріву і одразу “прокачав” публіку.

Відвідувачів концерту лідер гурту Олександр Положинський постійно долучав до виконання пісень, і до створення промо-роліку «Тартака». Також гурт влаштував гру, яка дозволила прихильницям гурту відчути себе справжніми рок-зірками. Сашко Положинський запросив на сцену шість дівчат із залу, перед сценою згуртувалися хлопці, і дівчата стрибали зі сцени прямісінько у натовп, що підхоплював їх і ніс по залу. Гра викликала великий ажіотаж.

- Дівчата, які одного разу спробували цю гру на нашому концерті, тепер спеціально їздять за нами, щоб знову пострибати зі сцени, - підбадьорив публіку Положинський.

Тартак” виконав як відомі улюблені пісні зі старих альбомів (“Хулігани”, “Стільникове кохання”, “Божевільні танці”, “Ні я не ту кохав” ), пісні з крайнього альбому “Сімка” (“Ритмотека”), а також нові пісні, що ще не увійшли до жодного альбому (“Мене вже немає).

Музиканти працювали більше двох годин, даруючи неповторний драйв прихильникам.

- Харків входить у пятірку українських міст по кількості концертів «Тартака», ми дуже часто тут виступаємо, - зазначив Положинський.

Всі виступи гурту у першій столиці проходять із успіхом, і цей концерт не став виключенням.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта