Кастинг у Харкові. Молодіжний театр шукає акторів серед простих людей

06.11.2014 10:52 Культура
www.mais-comment.fr www.mais-comment.fr
Режисер Сергій Бережко і його молодіжний театр «Стел» готують прем'єру спектаклю "Замарашка", де у ролі акторів можуть бути прості люди, які не мають акторської освіти та досвіду.

Прем'єра відбудеться в травні 2015 р. в Харкові на сцені театру імені Шевченка.

За словами режисера, у виставі гратимуть не тільки професійні актори театру ім. Шевченка, а й багато молоді - студентів Харківської національної академії культури.

Зараз вже оголошений кастинг. Учасниці кастингу направляють заявку, де, в довільній формі, зазначаються особисті дані (рік народження, колір очей, вага, зріст, хобі тощо), освіта, участь в театральних-, кінопроектах, участь в зйомках реклами.

До заявки необхідно додати дві фотографії - портрет (крупний план без макіяжу і на весь зріст). Заявки на участь у кастингу приймають по електронній пошті: [email protected]

Що ж до «Замарашки», то дія спектаклю відбувається в жіночій виправній колонії для неповнолітніх.

За сюжетом знімальна група з телебачення робить репортаж про життя дівчат в колонії. Але насправді мета знімальної групи полягає в тому, щоб «розкрутити» дівчат на відвертість, змусити їх розповісти те, чого вони не хочуть.

У постановці театру «Стел» допоможуть активісти громадського руху «Альянс Республіка» за фінансової підтримки Благодійного Фонду Юрія Сапронова і сприяння Генерального консульства Республіки Польща в Харкові.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта