Харківська бабуся розсмішила Максима Галкіна та передала привіт Аллі Пугачовій

06.02.2014 08:42 Культура
фото з ефірів шоу фото з ефірів шоу

У більшості з нас слово «бабуся» асоціюється з жінкою похилого віку, яка сидить удома, пече пиріжки та дивиться телевізор.

Життя Олени Берлізєвої із селища Високого Харківського району трохи спростовує цей стереотип. Жінка, звісно ж, радує внуків пиріжками, але іноді домашні будні полюбляє урізноманітнювати цікавими пригодами. Наприклад, потрапити на телебачення.

– Почула я, що в Харкові відбудеться кастинг у мою улюблену програму «Розсміши коміка» та вирішила спробувати взяти в ньому участь, – розповідає Олена Дмитрівна. – Мій виступ сподобався організаторам, і мене запросили до Києва.

Жінка закохала в себе журі ще до початку свого виступу. На запитання коміків відповідала жартуючи та поводилася досить просто та ненапружено. Усього лише одна пісня, виконана на манер церковного співу, – і в кишені Олени Берлізєвої 5000 гривень. Але після третьої успішної хвилини продовжувати виступ жінка не наважилася.

Про київські пригоди Олени Дмитрівни не знали ані її діти, ані внуки. Розкрити карти довелося, коли треба було відкривати банківський рахунок для перерахування туди виграшу.

– Її участь у шоу була справжнім шоком для нас, – розповідає внук Олени Берлізєвої Максим. – Хоча ми вже звикли, що бабуся в нас дуже активна. Сьогодні, коли ми їздимо на її батьківщину – у її рідний Вовчанськ, її там багато хто впізнає саме через участь у програмі «Розсміши коміка».

Чи знала тоді Олена Берлізєва, що окрім виграшу у 5000 гривень той її дебютний виступ на телебаченні також стане квитком до участі в російській програмі «Розсміши коміка»?!

– Мені зателефонуваоли 1 квітня продюсери проекту з Москви та сказали, що Максим Галкін запрошує мене до участі у програмі, – ділиться спогадами жінка. – Я тоді не повірила, сприйняла це запрошення за першоквітневий жарт. Але коли після цього пролунав дзвінок з Києва, зрозуміла, що доля надає мені черговий шанс.

І вона знов поїхала на шоу, але вже до Москви. І знову нічогісінько не розповіла родичам. Умовою участі жінки в російському шоу стало те, що вона мала виконати пісню подібну тій, що співала в Україні. «Церковна» пісня вдруге принесла жінці удачу: Максим Галкін та Володимир Зеленський ледве не падали під стіл від сміху. Виграш жінки тоді досяг 100 000 російських рублів. Аби не випробувати долю, жінка вирішила на цій сумі зупинити свою гру, а на прощання щиро попрохала Максима Галкіна передати привіт його відомій дружині.

– Максим Галкін значно простіший за того ж Володимира Зеленського, – ділиться враженнями пані Берлізєва. – Він сміявся зі всього, що я робила на сцені.

Катерина Терещенко, матеріал з газети "Слобідський край" №14 від 01.02.2014

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта