Харків'янин - учасник команди Ані Лорак на "Голосі країни" перебрався до Києва та готує кліп

31.07.2014 14:31 Культура
стоп-кадри стоп-кадри
27-річний Владислав Воловіков запам’ятався глядачам телепроекту "Голос країни. Перезавантаження" уже на першому етапі шоу – «Сліпих прослуховуваннях».

Тоді хлопець заспівав пісню французького ді-джея і продюсера Девіда Гетта Titanium і водночас став одним з тих учасників, якому пощастило увійти до команди Ані Лорак.
Владислав успішно пройшов наступні два етапи конкурсу – «батли» і «Нокаути», а покинув шоу за крок до півфіналу в першому прямому ефірі. Тоді глядачі віддали свою симпатію Мегі-Натіа Гогітідзе, а зірковий тренер підтримала Марлена Карімова, який у результаті посів у проекті друге місце.

Говорячи про закулісні подробиці шоу, Воловіков розповідає: попри шалену конкуренцію, інтриг і скандалів між учасниками всередині команди не було. Мовляв, усі знали, хто яку пісню співатиме, і бачили виступи одне одного.

– Усе було приязно. Ножів за спиною ніхто не тримав, – шуткує хлопець.
Порівну між учасниками розподілявся і час тренера. Владислав Воловіков запевняє, він не помітив, щоб Ані Лорак виділяла когось з-поміж інших учасників. Усі були в рівних умовах. Саму ж Ані Лорак харків’янин вважає хорошим наставником, а поради, які вона давала, корисними.

Читайте також: НА "ГОЛОС КРАЇНИ" ПІШОВ ЗАРАДИ ДРУЗІВ. ЯК ХАРКІВ'ЯНИН ПІДКОРИВ ТЕЛЕШОУ (ФОТО)
                       УЧАСНИЦЯ "ГОЛОСУ КРАЇНИ" З ХАРКОВА РОЗПОВІЛА ПРО РЕПЕРТУАР ТА ЧОМУ ПІШЛА ДО КОМАНДИ ЛАЗАРЄВА
                      ЯК ХАРКІВ'ЯНИ ПІДКОРЮВАЛИ "ГОЛОС КРАЇНИ" (ФОТО)
                     ПЕРЕМОЖЕЦЬ "ГОЛОСУ КРАЇНИ" З ХАРКІВЩИНИ ОТРИМАВ СТРУС МОЗКУ
                     ФІНАЛІСТ "ГОЛОСУ КРАЇНИ" З ХАРКОВА ГОТУЄТЬСЯ ПІДКОРИТИ "Х-ФАКТОР"

– З Ані Лорак легко знайти спільну мову. Я завжди розумів, чого вона від мене чекає, а вона, враховуючи свій досвід, завжди давала добрі поради, – розповідає Владислав Воловіков. – З іншими тренерами я, звичайно, зустрічався поза ефірами, але якихось конкретних рекомендацій, окрім Ані Лорак, мені ніхто не давав. Усі наставники були зайняті своїми командами.

Що стосується вибору репертуару, то для Владислава Воловікова пісні обиралися спільно учасником і тренером. Хлопець запевняє – ті композиції, які пропонувалися, завжди подобалися йому. Єдиним випадком, коли думка харків’янина розійшлася з думкою Ані Лорак, став вибір пісні на етапі «Нокаутів». Владислав хотів виконати пісню «Старый отель» російського гурту «Браво», але в результаті заспівав хіт This light between us нідерландського ді-джея Арміна ван Бюрена, відомого своєю творчістю в стилі транс.


– Я запропонував свій варіант, але Ані Лорак дуже засумнівалася, – згадує хлопець. – Однак, мабуть, саме через такий вибір пісні я і пройшов на наступний етап.

Кліпу від Ані Лорак бути

Після участі у «Голосі країни. Перезавантаження» життя Владислава Воловікова змінилося. Хлопець перебрався до Києва, розпочав сольну кар’єру. Зараз співак готується до нового музичного сезону, записує пісні і працює над кліпом. До речі, допомогу у зйомках йому надає екс-наставниця Ані Лорак. Співачка таки виконала свою обіцянку. Коли у чвертьфіналі проект покинули двоє її вихованців, Владислав Воловіков і Нікіта Алексєєв, співачка пообіцяла їм посприяти у зйомках власних кліпів.
– Наразі ми готуємось до зйомок кліпу, – каже Владислав Воловіков. – Ані Лорак навряд буде фігурувати в самій роботі, але вона, швидше за все, буде присутня на зйомках, а отже, я розраховую на її поради.

А от з приводу подальшого розвитку тандему Воловіков – Лорак хлопець відмовчується. Співак вважає, що колишня наставниця навряд чи стане його продюсером, але подробиці співпраці поки що залишає утаємниченими.
Побільшало у співака й фанатів. Хлопець зізнається: трапляється, що його зупиняють на вулиці, просять дати автограф.

– Не можу сказати, що до мене в чергу стають шанувальники, але кілька разів траплялося, що підходили незнайомі люди, запитували, чи це дійсно я брав участь у «Голосі країни». Не буду приховувати, це приємно, – зізнається хлопець.
Але в популярності є ще і другий бік медалі – критика, інколи дуже несправедлива й жорстока. Після виходу «Голосу країни. Перезавантаження» в Інтернеті з’явилися цілі фан-клуби Владислава Воловікова. Люди писали, як їм подобається молодий вокаліст, вимагали повернути його в шоу тощо. Однак, у Мережі знайшлося не менше охочих і покритикувати харків’янина і його творчість.

– Я ставлюся до критики по-філософському. Якщо вона конструктивна, я позитивно її сприймаю, намагаюся дійти правильних висновків і скоригувати щось у собі. Але якщо це просто «троллінг», то я намагаюся не звертати на це увагу, – пояснює своє ставлення до критики Владислав Воловіков.

У цілому ж своєю участю в шоу хлопець задоволений. Мовляв, і показали його телевізійники добре, і нові можливості для розвитку музичної кар’єри відкрилися, і шанувальників побільшало.
– Усе було зроблено професійно, на рівні, – вважає співак.
А от брати участь в інших музичних проектах чи реаліті-шоу Владислав Воловіков поки не хоче.

– Після «Голосу країни» я не бачу іншої альтернативи, – додає співак.

Ірина Гудзь, матеріал з газети "Слобідський край" № 89 від 26.07.2014

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта