Харків'янка - переможниця талант-шоу віддала тисячі з виграшу на благодійність

15.01.2014 10:39 Культура
http://plitkar.com.ua/ http://plitkar.com.ua/
Історія народження Ісуса Христа – подія, яка зображувалась у іконах, музичних творах, кінематографі.

А харків’янка Тетяна Галіцина втілила в життя цю подію у вигляді пісочної картини, з якою виграла у головному талант-шоу Польщі.


Йому всього 6 років, а він уже знає, що таке смертельна недуга. У Іванка – гострий гібридний лейкоз, перший кістково-мозковий рецидив. Це дуже рідкісний вид лейкозу.

Для того щоб урятувати дитині життя, у Києві вже не вперше проводиться Благодійний показ мод. Усі кошти, зібрані з продажу квитків та вилучені за лоти, підуть на операцію маленького жителя міста Ужгорода. На пропозицію допомогти Іванкові відгукнулася і переможниця шостого сезону Mam Talent!, польського аналога «Україна має талант», харків’янка Тетяна Галіцина.

Однак особисто жінка приїхати не змогла, натомість перерахувала кругленьку суму на рахунок організаторів благодійного заходу. До речі, на благодійні цілі наша співвітчизниця віддала більшу частину свого виграшу у 100 тисяч доларів. Іншу частину майстриня витратить на доньку та покращення житлових умов.

– Є декілька сімей, в яких хворі діти. Я особисто знаю ці родини. І вважаю справедливим, якщо я ці гроші просто віддам на благодійність, – каже Тетяна.
Грошей жінці не шкода, адже після конкурсу її хобі перетворилося на прибуткову справу. Сьогодні вона – жаданий гість на концертах і корпоративах у Польщі, де мистецтво пісочної анімації і досі в новинку.

Катерина Терещенко, матеріал з газети "Слобідський край" №1-2 від 04.01.2014

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта