На "Печенізькому полі" свині-легкоатлети поставлять рекорд

05.09.2012 12:32 Культура
http://www.sahnov.com http://www.sahnov.com

Крім того, на фестивалі виготовлять пару велетенських триметрових ляльок-мотанок.

Як розповів головний режисер свята Олександр Бінус, цього року знову влаштують поросячі перегони, адже минулого вони зробили фурор.

Начальник управління культури і туризму ХОДА Дмитро Кузнєцов упевнений, що на “Печенізькому полі — 2012” свині-легкоатлети установлять новий рекорд. Для участі у змаганнях уже подали заявки на свинок Колосок, Цезар, Ракета, Франя.

Однією з "родзинок" свята стане шоу світлових музичних фонтанів, яке замовляли з Москви. Його показуватимуть прямо на Печенізькому водосховищі. За словами Олександра Бінуса, в Україні ще такого не бачили. У Росії його вже робили у Підмосков'ї та у Владивостоці на океані. Шоу триватиме 15 хвилин під музику українських авторів.

-Це будуть не просто фонтани, які можна поставити десь у басейні на корпоративі, а спеціально розроблені для відкритих водойм, - запевнив режисер.

Для дітей цього року привезуть контактний зоопарк. З якими саме тваринами зможуть погратися діти поки не відомо. Окрім того, для маленьких гостей влаштують майстер-клас по виготовленню ласощів із шоколаду.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта