Переможниця «Танцюють всі – 3» та «Танці із зірками» харків'янка Олена Пуль розповіла про зміни в житті

19.08.2014 13:28 Культура
Харків’янка Олена Пуль – фіналістка проекту «Танцюють всі – 3», переможниця шоу «Танці із зірками» і по праву одна з кращих «бальниць» України. Після телетріумфу кілька років тому її життя круто змінилося. І ми вивідали, як.

Сьогодні в Олени Пуль мережа своїх танцювальних студій у Харкові, концерти й майстер-класи. Вона навіть встигла попрацювати у кліпах українських артистів (співачки Лавіки та гурту «Алібі»). Проте, успіх її ані трішки не змінив. Танцівниця знаходить час, щоб спілкуватися зі своїми прихильниками, сама викладає хореографію, не боїться труднощів і володіє вмінням поєднувати безліч справ одночасно. За веселу вдачу, доброту, чуйність і поступливий характер цю дівчину люблять усі, хто хоч трохи її знає або просто бачив по телебаченню. Рідні та близькі називають її Пулькою, адже вона все встигає та планомірно йде до своєї мети. Навіть на інтерв’ю з кореспондентом «СК» Олена, як справжній спортсмен, не запізнилася ані на хвилину. Але ж перед цим в неї були заняття у школі танців та зустріч із колективом барабанщиків – Олена ставитиме хореографічний номер для їхнього виступу. Танці нині в моді.

– Часто по допомогу звертаються молодята, – розповідає Олена. – От нещодавно ми на весіллі організовували флешмоб. Це був сюрприз для нареченої. Усі гості брали участь у ньому.

Своїх учнів у Школі танців Олена Пуль називає «діточками», хоча деякі з них навіть трохи старші за свого тренера. Справа, каже, не надто прибуткова. Проте робить дівчину щасливою.

– Ну, не вийшла з мене бізнес-вумен, – зізнається Олена. – Для мене моя школа – це не комерція, а справа життя.

Усе почалося у 1996 році, коли дев’ятирічна дівчинка Оленка прийшла на урок з бальних танців і закохалася в них на все життя. Потім були роки репетицій, виступів, перемог і поразок. Вищу освіту дівчина отримувала паралельно зі своєю танцювальною справою. До речі, вона має цілих два дипломи про вищу освіту: Харківського державного університету будівництва і архітектури та Харківської державної академії фізичної культури і спорту. А от професійної хореографічної освіти дівчина не має. Та вона, на думку танцюристки, й не потрібна.

– Я вже відвідала стільки майстер-класів, стільки навчальних поїздок зробила в Європу, а також у Ізраїль, танцювальні компанії якого сьогодні є лідируючими у світі. Для оволодіння саме сучасним танцем всього цього вистачає не менше, ніж академічних знань, отриманих у виші, – вважає Олена.

Жителі Харківщини мають пам’ятати, як у квітні 2012 року біля Харківської облдержадміністрації відбувалась незвичайна акція. Натовп молоді розгорнув велике полотно з написом «Поверніть Євгена та Олену!». На вулицях і в танцювальних залах у Харкові збирали підписи на підтримку петиції про повернення Олени Пуль і Євгена Панченка на проект «Танцюють всі. Повернення героїв». Представники фан-клубів проекту визнали необ’єктивними оприлюднені результати глядацького голосування, а також суб’єктивною позицію суддів шоу – Олексія Літвінова і Франциска Гомеса. За два дні харківські танцюристи зібрали більше 2000 підписів.

Таку любов та підтримку земляків Олена Пуль отримала й тільки-но потрапила на проект «Танцюють всі!». П’ять років тому Олена на відбірковому кастингу третього сезону проекту доводила всім, а головне – собі, що має потрапити на цей проект. І довела – дівчина стала фіналісткою проекту, увійшовши до двадцятки кращих танцівників країни. Сьогодні вона вже є асистентом Влада Ями у відборі танцювальних талантів країни та створенні номерів на проекті.


– Головне, аби не було фальші, – ділиться секретом свого успіху на проекті Олена. – Коли ти живеш танцями і не думаєш, чи вдасться тобі пройти у фінал, чи ні, то успіх тобі гарантовано.

Третій сезон проекту Олена Пуль називає найбільш «дружним та сімейним». Наприклад, один з учасників проекту, Костянтин Коваль, з яким у Олени були досить жорсткі відносини, сьогодні приїздить до неї у Харків як старий друг. Мабуть, також ніколи не забуде Олена й тренерів проекту. Адже з учасниками шоу працювали всесвітньо відомі хореографи, які ставили номери для Мадонни, Кайлі Міноуг, Брітні Спірс тощо.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта