Сергій Бабкін виступить на площі Свободи

20.02.2017 12:25 Культура
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Виступ відбудеться в рамках святкування Масляної.

Масляний ярмарок відкриється 21 лютого і буде працювати до 26 лютого з 11:00 до 23:00. На площі також працюватимуть каток і фудкорт — свої страви представлять різні ресторани міста, і відвідувачі зможуть спробувати млинці з різноманітними начинками.

З 24 по 26 лютого харків'ян чекає велика розважальна програма (в п'ятницю вона розпочнеться о 16:00, а на вихідних - о 12:00). У центрі площі встановлять 12-метрову сцену, щоб виступаючих було видно з усіх боків.

У неділю, 26 лютого, на святковій сцені виступить музикант, учасник групи «5'nizza» і тренер проекту «Голос країни» Сергій Бабкін. Співак виступить після святкової ходи, початок якої заплановано на 16:00. Актори, танцювальні, вокальні колективи — всього близько тисячі осіб - пройдуть по вулиці Сумській — від пл. Конституції до пл. Свободи. Під час ходи відбудуться два танцювальних флешмоби — біля пам'ятника Тарасу Шевченку і біля Будинку рад. Про це повідомляє сайт Харківської міської ради.

20 лютого перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов провів нараду з головами райадміністрацій і правоохоронними органами, присвячену підготовці та святкуванню Масляної. Він зазначив, що на площі Свободи працюватимуть співробітники поліції і охорони, чергуватимуть бригади швидкої допомоги і пожежники.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта