Телешоу "Чотири весілля" зсередини. Чим незадоволена харківська учасниця

05.05.2014 08:01 Культура
Харків’янка Юлія Олексієва з чоловіком Андрієм стали однією з пар, які брали участь у реаліті-шоу «Чотири весілля».

За їх словами, боротьба за романтичну подорож до Франції в телепроекті виявилася не зовсім рівною. Чого не показали по телевізору та за що образилася наречена на режисерів – нам розповіла сама Юлія.

Конкуренцію в боротьбі за романтичну подорож до Франції інтернаціональному весіллю Юлі з Першої столиці склало європейське бірюзове весілля Олі з Черкас, біло-червоне кримське весілля Ірини із Сімферополя та весілля в казковому стилі, яке організувала Марина з Вінниці. І хоча бюджети, на які гуляли учасниці, були приблизно однаковими, їх весілля виявилися абсолютно несхожими.

Оля дивувала романтичним місцем проведення церемонії. Її розписували на березі Дніпра, а сукню було пошито у кращих європейських традиціях. Фішкою весілля Ірини із Сімферополя стала розкішна шоу-програма. Дівчина замовила цілий балет у середньовічних костюмах, її гостей розважали офіціанти-танцівники, скрипалька в образі вогняного метелика, а сама наречена виконала танець живота у відвертому костюмі. Весілля Марини з Вінниці виправдало свою назву казкового. Ресторан у формі шатра на березі Бугу, класична пишна сукня принцеси, багатий стіл...

Але чи не найвище конкурентки оцінили душевність, що відчувалася на святі. Народні звичаї і традиції, на які було багате весілля, вміння Марини привернути до себе дівчат і трохи вдачі дали змогу вінничанці поїхати після проекту в романтичну подорож. А от тематичному весіллю харків’янки Юлії балів не вистачило. Дівчина спробувала відтворити на своєму святі атмосферу і традиції різних народів світу, та чи то інші учасниці цією ідеєю не пройнялися, чи навмисно вирішили засудити харків’янку, але у результаті вона посіла лише третє місце. Проте сама Юлія вважає своє весілля ідеальним, а от до знімальної групи проекту має низку претензій.

– Нашого свідка назвали на всю Україну Вовчиком, хоча насправді його звуть Сергій, – ображається Юлія. – Ще один момент – це те, що у програмі зовсім не показали, як була розкрита тема нашого весілля. В ефір потрапили лише таблички з назвами континентів на столах гостів, а як реалізувався цей задум, глядачі так і не побачили. Наприклад, в «Африці» вітали з весіллям за традиціями цього континенту. За іншим столом сидів справжній пивовар з Чехії. Він звернувся до молодят з особливим суто чеським привітанням. А за традиціями Азії я пила дев’ять ковтків японського національного алкогольного напою саке. Але всього цього не показали, і склалося враження, що тему не було розкрито.

Схибили телевізійники і з бюджетом весілля. За словами Юлії, суму, яку пара збирається витратити на святкування, треба заявити ще під час подачі заявки на участь у проекті. Проте у ході підготовки бюджет зазвичай змінюється. Так, харківські молодята спочатку планували витратити на своє весілля 80 тис. грн, але в результаті кошторис склав трохи менше 70 тис. грн. Незважаючи на прохання назвати в передачі реальний бюджет, в ефірі все одно прозвучала більша сума.

Ірина Гудзь, матеріал з газети "Слобідський край" №49-50 від 26.04.2014

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта