У відомому телешоу харківській багатійці запропонували вбити курку та подоїти корову (ФОТО)

22.04.2014 13:36 Культура
фото надала героїня публікації фото надала героїня публікації
Йдеться про нове телешоу "Панянка-Селянка", де заможня жителька українського мегаполіса на три дні міняється місцями із простою сільською дівчиною.

Такі пригоди випали на долю харків'янки Марії Синицької та мешканки села у Черкаській області Оксани Абрамової.

Читайте також: Чому багаті жінки відмовляються від розкошів. Старт нового телешоу 
                       Світська левиця з Харкова поїхала жити під Чернігів у напіврозвалену хату (ФОТО)  

Отже, перша зупинка для харківської панянки – місто Сміла в Черкаській області. І перше завдання – дістатися до села Хутори, що на відстані 30 кілометрів від вокзалу, і не на звичному для панянки «Мерседесі», а на автобусі.

– Я була шокованою, коли побачила свою нову оселю, навіть слова вимовити не змогла, – ділиться спогадами Марія Синицька. – Я спочатку подумала, що це розіграш. У таких умовах я б ніколи не хотіла жити.

Харківський прийом мав більш радісні кольори. Оксана Абрамова вперше приїхала до Першої столиці, її одразу ж зустрів персональний водій її харківської «подруги» за проектом.

– Мені квартира Марії нагадала якийсь палац, дуже вразили яскраві камінчики, які були на люстрі, ліжках, тумбочках, – ділиться враженнями від харківської квартири Оксана Абрамова. – У такій оселі дійсно почуваєшся справжньою жінкою.
Та поки в Харкові Оксана готувалася до наступних сюрпризів, на Марію чекали знайомства не тільки з її співмешканцями на три дні, а й із представниками тваринного світу. Корови на фермі викликали в міської пані справжній жах. Тож наступним завданням на проекті для панянки було доїння корови.


– Я навіть уявити не могла, що мені доведеться мати справу зі справжньою коровою, – розповідає Марія. – Я не хотіла там бути і мріяла втекти.

Тож слізьми та поганим настроєм закінчився перший день випробувань для харківської панянки. В Оксани ж перший день був дуже насиченим. Сюрпризом для дівчини стали так звані «розваги багатіїв» – повітряний вояж над харківськими просторами на справжньому гелікоптері. На другий день завдання для Оксани взагалі були одне складніше за інше: відвідання Харківського дельфінарію, розважальна програма в Центральному парку імені Горького, спа-процедури в дорогому готелі тощо.
А в Хуторах тим часом тривало знайомство з худобою. Незважаючи на неприємний досвід з доїнням корів, завдання вичистити свинячий хлів Марія виконала «на п’ятірку».
– У свиней немає рогів, вони не такі великі, як корови, тож колоти рогами вони мене не зможуть, – ділиться панянка. – То я почистила їхній хлів, і нічого в цьому немає такого страшного.

Проте, страшним для пані Синицької стало приготування вечері. Відповідно до завдання, на обід Марія мала приготувати смажену картоплю з куркою. І якщо картоплю треба тільки дістати з льоху та почистити, то з приготуванням курки було трохи важче, адже пташка ще бігала подвір’ям.
– Убити живу істоту було найскладнішим завданням, моєю першою реакцією було взяти свої речі і якнайшвидше втекти звідти, – каже Марія. – Для селян це звичайна праця, а для мене – жах. Я ж узагалі м’яса не їм.

Помінялися дівчата і своїм дозвіллям. Марія провела один з вечорів за грою в більярд у сільському клубі, Оксана ж з подругами харківської панянки завітала до одного з модних клубів Харкова.

Не зарізала курку й навіть відмовилася від риболовлі з друзями Оксани – у Марії Синицької чимало невиконаних завдань для перемоги в шоу. Але дівчина каже, що перемога для неї зовсім неважлива.

– Після зйомок у селі я схудла на чотири кілограми, щодня в мене були нервові зриви, – розповідає Марія Синицька. – Але я розумію, що ці три дні були не пустими. Я переглянула та обмежила коло свого спілкування, змінила своє життя. Я тепер розумію, що чим більше я працюватиму, тим менше в мене шансів опинитися в такому скрутному становищі, в якому опинилася Оксана.
– Я почала себе любити, – сказала у фіналі шоу селянка Оксана Абрамова, – та зрозуміла, що треба не сидіти на місці, адже існує багато можливостей знайти роботу та квартиру.

Життя в незвичних умовах, цілодобове стеження камери та стрес у великій кількості – за словами харківської героїні проекту, вона ні за що в світі більше не взяла б участь у ньому. Утім, Марія та Оксана спілкуються і після зйомок у «Панянці-Селянці».

Катерина Терещенко, матеріал з газети "Слобідський край" №47 від 19.04.2014

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта