Учасниця "Голосу країни" з Харкова переписується з Вакарчуком та дякує Тіні Кароль

14.08.2013 14:43 Культура
фото з соцмереж фото з соцмереж
Колишня учасниця співочого шоу "Голос країни", що народилася на Харківщині, Юлія Горюнова запам'яталася глядачам яскравими виступами. Хоч вона і не вийшла у фінал шоу, однак із зірковим тренером В'ячеславом Вакаручком товаришує і досі.

Юля Горюнова, родом з Ізюма, уже більше п’яти років живе у столиці. Нині вона пише пісні, виступає із гуртом Таrtila. А колись дівчина навіть і не мріяла стати учасницею телешоу «Голос країни», бо не вірила у прозорість і чесність таких проектів. Та «Голос» не виправдав її скептичних очікувань. У третьому сезоні шоу Юлії пощастило аж двічі: спочатку потрапити у команду до свого кумира – Святослава Вакарчука, а після першої поразки у співочому двобої – до Тіни Кароль. Про них обох дівчина й досі згадує з особливою теплотою.

– У команді Святослава Вакарчука я була майже два тижні, з Тіною ж ми спілкувалися всього три дні. Мабуть, саме тому до Святослава у мене «рідніше» ставлення. Під час зйомок «Голосу» він зробив усе, аби згуртувати всю команду, – каже Юлія. – Святослав не забуває про нас і досі, запрошує на свої концерти, відповідає на листи.

Життя після конкурсу внесло свої корективи. Новоспечена зірка згадує, як уперше слава проявила себе.

– Якось навесні, після показу мого першого виступу на телебаченні, ми з коханим приїхали до рідного Ізюма провідати близьких і друзів. І, чесно кажучи, я не думала, що така кількість земляків дивиться «Голос країни», уболіває та пишається мною, – згадує дівчина. – Нам буквально не давали проходу, десять метрів у місті ми йшли хвилин 40. Знайомі й незнайомі люди підходили, вітали, розпитували. Нерідко у слід нам кричали: «Привіт Голосу країни!», «Так тримати!», «Порви їх усіх!» тощо.

Участь у «Голосі» молода виконавиця розцінює як сходинку до здійснення мрії.

– Я все життя мріяла заспівати із фронтменом «Океану Ельзи», а тут він сам заспівав зі мною! Ніколи не забуду той момент, коли Святослав Вакарчук, Олег Скрипка та Александр Пономарьов вийшли до мене на сцену співати Highway to Hell. Це така радість – сподобатися людям, музику яких ти все життя слухав! – каже дівчина.
Нині у Юлії Горюнової нова мрія – донести свою творчість людям і, звичайно, пробитися на велику українську сцену. Щодо творчих планів, воліє «не розкривати всі карти» до їх здійснення.

– Скажу тільки одне – найближчим часом ви будете приємно здивовані, – інтригує Юля. – Не бійтеся здійснювати свої мрії.

Тетяна Василець, матеріал з газети "Слобідський край" №95 від 10.08.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта