Як харків'яни підкорювали "Голос країни" (ФОТО)

26.06.2014 10:49 Культура
фото з інтернет фото з інтернет
Півроку українці стежили за розвитком вокального телепротистояння «Голос країни».

8 червня Україна обрала нового народного співака – 21-річного киянина Ігоря Грохоцького. Але й мешканцям Першої столиці цього сезону пасти задніх не довелося.

Четвертий сезон «Голосу країни» пройшов під знаком перезавантаження. Цього року шоу кардинально змінило своє обличчя. На проект запросили нових тренерів. До зіркової четвірки спочатку ввійшли Ані Лорак, Сергій Лазарєв, Тамара Гвердцителі. Четвертого наставника Україна обрала шляхом інтернет-голосування. Ним став соліст легендарного українського гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук. З’явилася цього сезону на «Голосі країни» й нова ведуча. Найсуворіший ревізор України в минулому, а нині захисниця всіх несправедливо розкритикованих вокалістів, Ольга Фреймут змінила по посаді модераторів шоу Андрія Доманського й Катерину Осадчу.

Що ж стосується самих учасників «Голосу країни», то з 56 співаків, які пройшли сліпі прослуховування і ще на цьому етапі підкорили зіркових суддів та глядачів, дев’ятеро – уродженці Харківщини. Найбільш вдалим у шоу була участь 18-річного Вагіфа Нагієва. Хлопець виступав у команді Тамари Гвердцителі й залишив проект за крок до суперфіналу. Надовго запам’ятався глядачам 27-річний Владислав Воловиков, який не пройшов випробування чвертьфіналом.

Його тренер Ані Лорак у прямому ефірі пообіцяла хлопцю всіляку підтримку в майбутньому, у тому числі – запис власного кліпу. На цьому ж етапі з мрією стати народною співачкою 2014 року розпрощалася і красуня-радіофізик Анна Корсун, яка виступала в команді Сергія Лазарєва.

Ще шестеро харків’ян хоча й не потрапили у прямі ефіри, але виступили на головній співочій сцені країни не менш достойно. 21-річна Олександра Зарицька і 18-річний Янош Коломпар залишили проект на етапі «Нокаутів». А 25-річний Ян Костирко, 31-річна Вікторія Веннікова, 26-річний Роман Голубєв і 26-річна Марія Горобцова покинули шоу на етапі «Боїв».

Ірина Гудзь, матеріал з газети "Слобідський край" № 74 від 21.06.2014

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта