Як на “МастерШеф” вижити кухарю без пальців

02.12.2013 10:54 Культура
Фото СТБ Фото СТБ

Уродженець Харківської області 22-річний Андрій Колісник розповів, як воно – виборювати звання кращого кухаря-аматора України.

Андрій Колісник увійшов в історію «МастерШеф» як єдиний за три сезони учасник, якому вдалося повернутися назад на проект після вибуття. Хлопець не пройшов до дев’ятки кращих і залишив шоу, але, як потім виявилося, ненадовго. Уже в наступному ефірі організатори запропонували всім екс-учасникам сезону позмагатися за додатковий білий фартух. Доля посміхнулася Андрію, і саме він повернувся на проект після короткої перерви.

Кор.: Усіх дивує, як можна готувати без двох пальців. Як так трапилося і чи важко було звикнути працювати на кухні?

– Це сталося ще в шкільні роки. Брат випадково відрубав сокирою мені два пальці на руці. Спочатку було важко з нарізанням продуктів, але потім швидко пристосувався. А коли підробляв кухарем, то спеціально вибирав якісь складні страви і робив їх швидше за всіх.

Було смішно, коли, провчившись рік, мої одногрупники помітили травму і сказали: «Але ж на минулому практичному занятті пальці були на місці!» А я пояснюю, що історія давня, що я просто не акцентую на цьому увагу, тому найчастіше це залишається непоміченим. Якийсь дискомфорт від травми є під час нарізання, але вже до цього звик.

Кор.: Який конкурс був для вас найскладнішим на проекті? Чому?

– Напевно, той парний конкурс, коли я отримав чорний фартух. Я був із зав’язаними очима, а за ширмою стояла Марина Шевченко і готувала те, що я їй розповідав. Це було знакове для мене випробування. А також непросто було з вужами і коли годували дітей 1 вересня. Важким, як на мене, був також конкурс з велопабом. Насправді крутити кілька годин без зупинки педалі і при цьому готувати фізично дуже складно.

Андрій Колісник також розповів, як готував на проекті екзотичні продукти та чому зараз розводить вдома тарганів.

Ірина Гудзь, матеріал з газети "Слобідський край" № 143 від 30.11.2013

Автор:
Администратор сайта