Бєлгородського стрілка досі не затримали. Хто він? (ОНОВЛЕНО)

фото РИА-Новости фото РИА-Новости
Поліція затримала 31-річного Сергія Помазунова, який розстріляв шістьох осбі у центрі Бєлгорода

31-річний Сергій Помазун, якого підозрюють у масовому вбивстві в центрі Бєлгорода, затриманий в ході спецоперації МВС. Офіційно цю інформацію прес-служба поліції не підтверджує, пише УНН.

Підозрюваний у вбивстві шістьох людей у Бєлгороді, за попередньою інформацією, був судимий тільки один раз і відсидів чотири роки, повідомив РІА Новини джерело в правоохоронних органах.

- Попередньо встановлено, що чоловіка судили тільки одного разу, але відразу за кількома статтями. У колонії він перебував з 2008 по 2012 рік і вийшов після закінчення терміну - в грудні минулого року, - сказав співрозмовник агентства.

За якими саме статтями судили чоловіка, поки неясно, але відомо, що серед них є "крадіжка" і "застосування насильства відносно представника влади".

Пізніше Адміністрація Бєлгорода назвала помилковою інформацію, що з'явилася раніше на сайті, про затримання стрілка.

"Це була помилка. Ми відразу прибрали з сайту, інформації про затримання у нас немає", - сказав РІА Новини представник мерії.

Нагадаємо, сьогодні у Бєлгороді на Народному бульварі чоловік відкрив вогонь спочатку в збройовому магазині, потім - на вулиці. П'ять осіб загинули на місці, у тому числі семикласниця, ще одна дівчина померла пізніше в реанімації. Після події чоловік сховався і, за останніми даними, вже затримано.

Згідно з попередньою версією, інцидент із стріляниною в центрі Бєлгорода - це спроба розбійного нападу на магазин "Охота".

Автор: Администратор сайта