Харківський міліціонер відмовився від тисячі доларів

http://newsradio.com.ua/ http://newsradio.com.ua/
Міліціонер не захотів брати хабар за бездіяльність.

Тисячу доларів США запропонував місцевий 20-річний мешканець начальнику сектора районної міліції за невиконання правоохоронцем постанови міського суду про його розшук та доставляння до зали судового засідання.

Про подію, що трапилась 12 лютого, співробітник міліції повідомив керівництво Харківського РВ. З’ясувалося, що підозрюваний знаходився в розшуку за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Щоб уникнути заслуженого покарання, зловмисник вирішив запропонувати міліціонеру гроші. Під час спроби передачі частини хабара у сумі 2 тисячі гривень чоловіка було затримано «на гарячому» працівниками Харківського РВ.

Речові докази – гроші – вилучено.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 369 (пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк до 4 років.

Автор: Администратор сайта