Харківський суддя у Старгороді: "Усіх перестріляю!". Причини та наслідки конфлікту

http://www.uralinform.ru/ http://www.uralinform.ru/
Суддя Київського райсуду Харкова вдало відпочив у пабі "Старгород" у ніч з середи на четвер 14 червня.

Під час перебування у пабі у судді виник конфлікт і бійка із 23-річним росіянином. Працівники пабу викликали співробітників ДСО, аби ті втихомирили чоловіків. 

"Наряд, який прибув на місце події, виявив чоловіка зі слідами крові на обличчі, який перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Він поводився агресивно, ударив охоронця і намагався відібрати у міліціонерів автомат Калашникова", - поінформувала начальник відділу Департаменту Державної служби охорони при МВС України Світлана Павловська.

Як повідомила Укрінформу представниця ДСО, зловмисник голосно кричав, що "усіх перестріляє", тому правоохоронці після попередження одягнули на нього кайданки.

Тим часом росіянин, який брав участь у бійці, втік. Наразі він затриманий харківськими прикордонниками у автомобільному пункті пропуску "Журавлівка".

Як зазначила Павловська, під час затримання дебошир представився суддею одного з районних судів м.Харкова, що підтвердилося після прибуття на місце події представників прокуратури.

"З судді зняли кайданки і передали працівникам прокуратури. За цим фактом було призначено службове розслідування, але несподівано сьогодні вранці за поданням прокуратури суд виніс постанову про арешт працівників ДСО",- заявила Павловська.

Журналісти АТН встановили особу судді. Це Денис Нев'ядомский, який указом Президента України став суддею Київського районного суду м. Харкова 25 липня 2011.

До цього він виконував обов'язки судді Дергачівського районного суду Харківської області. Нев'ядовский є суддею, обраним безстроково на свій пост.

В українській судовій практиці суддю спочатку обирають на 5-річний термін, а потім, після того, як він підтвердить свою високу репутацію, йому дають статус судді довічно.

Суддя Денис Нев'ядомський зараз лежить в одній з лікарень Харкова, повідомляє сайт "Комсомольська правда в Україні". У нього порвана мочка вуха і обпалені очі. Хто його покалічив, суддя не став уточнювати. Нев'ядомський запевняє, що інформація, озвучена прес-службою ДСО - неправдива.
 
- В інтересах слідства я поки не можу дати ніяких коментарів, - сказав суддя. - Є відеозапис, в якому все відображено об'єктивно, точно і відповідає показанням, які я дав слідчому. Поки слідчий не прийме рішення, що цю інформацію можна оприлюднити, я не маю права її розголошувати. Жодне слово в повідомленні, яке виклала служба ДСО, не є правдою. На жаль, більшого поки сказати не можу.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта