Харків'янин підготував саморобну вибухівку для масових заворушень у місті (ФОТО)

фото прес-служби ГУ МВСУ у Харк. обл. фото прес-служби ГУ МВСУ у Харк. обл.
У Харкові ДАІ та УБОЗ затримали 50-річного непрацюючого мешканця міста. У нього вилучили більше 100 предметів, начинених вибуховою речовиною.

За словами затриманого, вони були призначені для використання під час масових заходів у Харкові, які планувалися найближчим часом в місті.

На одній з вулиць Харкова співробітники ДАІ зупинили автомобіль "Опель Омега" під керуванням 42-річного водія. Під час огляду іномарки у багажнику правоохоронці виявили та вилучили 79 алюмінієвих, 24 паперових та 2 пластикові предмети, які містили всередині вибухову речовину.


Як з’ясувалося, усе вилучене належить пасажиру автівки, 50-річному харків’янину. Він зізнався, що так звані вибухопакети виготовив самостійно та з певною метою.
Наразі небезпечні предмети направлені на дослідження до експертів-криміналістів.
Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за вчинення такого злочину – до 7 років позбавлення волі.

Автор: Администратор сайта