Харків'янин врятував кота від двох київських бомжів. Кіт втік, рятівник у лікарні

www.kazved.ru www.kazved.ru
Троє чоловіків напали на жителя Харківської області, який не дав їм знущатися над твариною.

 Потерпілого били по голові та тулубу, нанесли ножове поранення стегна.

Як повідомили в Голосіївському РУ міліції, потерпілий познайомився з чоловіком на Центральному автовокзалі Києва. Той запросив нового друга посидіти за столом з його друзями.

«Під час застілля в поле зору компанії потрапив кіт, виникла бійка. Нові «друзі» захотіли зловити тварину... на вечерю. Потерпілий спробував цьому перешкодити. У відповідь троє чоловіків спочатку жорстоко побили харків'янина, відібрали цінні речі, а наостанок один з них ще й наніс удар ножем», - повідомила подробиці прес-офіцер Голосіївського РУ міліції Наталя Титова.

Постраждалий був доставлений до медустанови, а правоохоронці тим часом, отримавши орієнтування на зловмисників, відправилися на їх пошуки. Вже наступного дня двоє злочинців були затримані. Ними виявилися 40-річний киянин і 23-річний житель Чернігівської області, обидва не працюють і не мають постійного місця проживання.

Затримані знаходяться в слідчому ізоляторі. Кримінальне провадження за фактом вчинення розбійного нападу передано до суду.

Чинним законодавством за розбій, вчинений групою осіб за попередньою змовою, передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
У даний час двоє підозрюваних затримані і перебувають у слідчому ізоляторі.

Автор: Администратор сайта