Харків'янин забив, роздяг та закопав свою дружину у лісі (ФОТО)

фото прес-служби ГУ МВСУ у Харк. обл. фото прес-служби ГУ МВСУ у Харк. обл.
Під час попереднього огляду тіла було встановлено, що на ньому є ознаки переломів нижньої щелепи, носу та передпліччя лівої руки.

Тіло виявили поблизу лісосмуги на вулиці Котлова. Про жахливу знахідку  до Ленінського райвідділу Харкова повідомили перехожі, які знайшли труп.

Загиблою виявилась 32-річна жінка, що мешкала у будинку неподалік. З початку листопада вона значилась у міліцейських зведеннях як зникла безвісти. 

Підозрюваного знайшли через добу.

Ним виявився 33-річний чоловік загиблої. Як стало відомо під час слідства, стосунки між подружжям були не найкращі: часто траплялись сварки після вживання алкоголю, до того ж, чоловік вважав, що дружина йому зраджує.

Того вечора в родині виник черговий конфлікт. Коли словесні аргументи закінчилися, чоловік перейшов до фізичного виховання зрадниці. Зловмисник наніс жінці сильні удари по обличчю, від чого вона впала. У пориві люті нелюд схопив шматок тротуарної плитки та добив нещасну. Щоб приховати сліди злочину, він відніс тіло до лісосмуги і сховав під листям, а одяг спалив.

Слідчі вручили затриманому письмове повідомлення про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання від 7 до 15 років позбавлення волі. Ленінським районним судом Харкова обрано запобіжний захід відносно чоловіка – тримання під вартою.

Дві маленькі дівчинки, які виховувались у родині, стали сиротами.

Автор: Администратор сайта