Холодна зброя, штурм відділку міліції, захоплена "швидка". Міліція відкриває кримінальні провадження

Правоохоронці виявили та вилучили кілька одиниць вогнепальної зброї, в тому числі – обрізи мисливських рушниць.

Зловмисники навіть вчинили напад на Посольство Канади в Україні.

Читайте також: ПРЕЗИДЕНТ ЗАКЛИКАЄ ОПОЗИЦІЮ ВИЗНАЧИТИСЯ: З РАДИКАЛАМИ ВОНИ ЧИ НІ 

КЕРНЕС ЗАКЛИКАВ КЕРІВНИКІВ ЗАХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ НЕ ЗАКЛИКАТИ ЛЮДЕЙ БРАТИСЯ ЗА ЗБРОЮ

ДОБКІН ВИСТУПИВ ІЗ ОФІЦІЙНОЮ ЗАЯВОЮ СТОСОВНО ПОЛІТИЧНОЇ СИТУАЦІЇ

Про це повідомив заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олег Татаров.

За його словами, міліція зафіксувала як порушення громадського порядку, так і діяння, що підпадають під дію Кримінального кодексу України.

Зокрема, вже відомі факти захоплення мітингувальниками військовослужбовців та працівників правоохоронних органів. Троє з них перебувають у медичних закладах.

Крім того, зловмисниками був викрадений вантажний автомобіль, який потім спрямували у натовп людей. В результаті цього також постраждали 3 особи, а транспортний засіб був спалений.

Зловмисники намагалися за допомогою вибухового пристрою штурмувати Печерське управління столичної міліції, а також захопили 2 тролейбуси та перекрили ними дві вулиці у середмісті. Правопорушники розтрощили кілька офісів у центрі Києва, пошкодили автомобіль швидкої медичної допомоги, захопили кілька адміністративних будівель у столиці.

Також група молодиків, озброєних палицями, увірвалася до Посольства Канади в Україні, де трощили майно та намагалися  спричинити тілесні ушкодження персоналу іноземного представництва.  

Олег Татаров зазначив, що працівниками міліції в ході звільнення вулиць «урядового кварталу» було вилучено вогнепальну зброю: 2 револьвери, один з яких – із глушником, а також 2 обрізи мисливських рушниць.

Автор: Администратор сайта