Напад на інкасаторів у Харкові: обидва загинули, убивця втік (ФОТО)

фото МГ Обїектив фото МГ Обїектив

На Північній Салтівці в Харкові скоєно розбійний напад на інкасаторів.

Як повідомили джерела в правоохоронних органах, була перестрілка, двоє людей постраждали, вбивці вдалося втекти, пишуть Вести.

Напад скоєно о 17:55.

- Хлопець стояв на протилежному боці, близько сигаретного кіоску, коли інкасаторська машина була біля ломбарду. Потім зробив автоматну чергу і різко пішов до машини, люди закричали, - розповів очевидець Дмитро. - Водій був вже мертвий, убивця обійшов машину, в цей час вибіг із заднього сидіння інкасатор, в нього теж було випущено кілька куль. Потім вбивця сів за кермо і поїхав з місця злочину".

Скільки грошей було у службовій машині ДСО, невідомо. В області оголошено план-перехоплення. 

Близько 20.30 машину, на якій харківський нальотчик сховався з місця розстрілу інкасаторів, виявили на окружній Харкова, по напряму в Липці (у бік Російської Федерації). Це в двох кілометрах від місця, де було скоєно напад.

Як розповіло джерело в правоохоронних органах, на передньому сидінні в машині виявлено тіло другого інкасатора.

Раніше начальник УМВСУ в Харківській області Олег Демченко повідомив, що "злочинець був один, це чоловік зростом близько 170 см, середньої статури, був одягнений у все чорне. Напад стався під час інкасації одного з ломбардів в спальному районі Харкова. Сума викраденого встановлюється".

Джерело: Вести
Автор: Администратор сайта