Погроми банкоматів "ПриватБанку" у Харкові. За інформацію обіцяють 100 тисяч

фото Медіапорт фото Медіапорт
"ПриватБанк" оголосив про виплату винагороди у розмірі 100 тис. гривень за будь-яку інформацію, яка допоможе затримати хуліганів,

які вчинили з 28 по 31 березня ряд нападів і підпалів відділень банку в Харкові.

Як повідомили в банку, у суботу напали на два відділення в центральній частині міста на Московському проспекті, в яких хулігани розбили вікна і намагалися підпалити банкомати.

У неділю невідомі кинули два “коктейлі Молотова” в банкомат і відділення банку на вул. Героїв Праці. Після спрацювання сигналізації відділень і банкоматів злочинці миттєво зникли. Спроб заволодіння грошовими коштами та технікою банку не зафіксовано.

“Зараз відпрацьовується кілька версій причин нападу на відділення та банкомати банку в Харкові, серед яких брудна конкурентна боротьба або цілеспрямована спроба дестабілізації ситуації в місті з боку проросійських сепаратистських груп, - говорить керівник служби безпеки "Приватбанку" Станіслав Крижанівський. - Ми разом з міліцією і СБУ ведемо ретельне розслідування всіх випадків, є записи камер спостереження. Наша служба безпеки у Харкові переходить на режим посиленої охорони всіх наших відділень і банкоматів”.

Також у банку повідомили, що триває розслідування випадків підпалу харківських банкоматів "Приватбанку", скоєних 27 березня.

Міліція Харкова звертається до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини даних злочинів та осіб, які їх вчинили, повідомляти її до органів внутрішніх справ за телефонами 705-90-77, або «102».

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта