Розстріляні інкасатори були без бронежилетів, а машина не оснащена системою стеження

http://comments.ua/ http://comments.ua/
Вбивство інкасатора і водія ретельно планувалося.

Як передає ТСН, у міліції впевнені - інкасатор, який зізнався у вбивстві напарника та водія, ретельно планував злочин. Він ще в п'ятницю знав, що в понеділок з Кривого Рогу до Апостолова повезуть велику суму грошей. Дорога ж до Апостолова малолюдна і оточена густими кущами та деревами.

"Він попросив зупинитися по нужді якійсь. Першим він розстріляв інкасатора, той що ззаду сидів, а потім вже водія. З боку інкасаторів був допущений цілий ряд порушень, тому що старший наряду сів не спереду, а ззаду. Бронежилети вони познімали", - зазначив керівник ГУ МВС України у Дніпропетровській області Віктор Бабенко.

Інкасаторська машина не була оснащена системою стеження, а тому її знайшли лише за півтори години після вбивства. Ще однією помилкою інкасаторів була зупинка на трасі.

"Завдання інкасатора - безперервно рухатися. Оскільки будь-яка зупинка - це загроза нападу. А коли цього контролю немає - одному Богу відомо, що можна було придумати. Люди розслаблені, знають один одного. Знають, що їх не контролюють", - зауважив президент Федерації професіоналів безпеки Сергій Шабовта.

Нагадаємо, вчора правоохоронці затримали другого інкасатора, підозрюваного у вбивстві колег.

Джерело: ТСН
Автор: Администратор сайта