Вертоліт з військовими збито під Слов'янськом. Загинули 12 солдатів і генерал (ДОПОВНЕНО)

Голова Верховної Ради Олександр Турчинов заявляє, що під Слов’янськом було збито вертоліт Збройних Сил України, в якому знаходились 14 українських військових.

 Про це він сказав на засіданні парламенту.

“Терористами під Слов’янськом з російської зброї було збито вертоліт”, - поінформував О. Турчинов.

Він зазначив, що загинуло 14 українських військових, які прямували для проведення ротації, а також генерал Кульчицький.

З приводу цієї події ВР вшанувала хвилиною мовчання пам’ять військових, які загинули під Слов’янськом.

Відповідно до офіційного повідомлення Національної гвардії України, в результаті знищення в зоні АТО неподалік від Слов’янська гелікоптера МІ-8 Національної гвардії України загинуло 12 осіб.
За повідомленням, інцидент відбувся під час розвантаження продуктів харчування, доставлених на блокпост.

"В результаті події загинуло 12 чоловік – шість військовослужбовців Національної гвардії України, включаючи екіпаж гелікоптера, та шість – представників спецпідрозділу "Беркут". Один військовослужбовець Національної гвардії України залишився живим, та перебуває у важкому стані. Серед загиблих - начальник управління бойової та спеціальної підготовки Національної гвардії України генерал-майор Сергій Кульчицький", - повідомили у Нацгвардії.

"Детальна інформація стосовно загиблих встановлюється. Також компетентними органами проводиться розслідування терористичного акту. Командувач та особовий склад Національної гвардії України висловлюють щирі та глибокі співчуття родинам та близьким загиблих", - додається у повідомленні.

Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта