Загинув, надаючи допомогу. У Харкові сьогодні ховають міліціонерів та протестувальника

У Харкові ховають двох міліціонерів та одного протестувальника

Керівництво , колегія весь особовий склад ГУМВС України в Харківській області висловлюють глибокі і щирі співчуття рідним і близьким музиканта - концертмейстера оркестру військової частини 3005 Східного територіального командування внутрішніх військ МВС України прапорщика Олексія Іваненка, який загинув від вогнепального поранення під час виконання завдань з підтримання громадської безпеки та охорони громадського порядку в урядовому кварталі столиці. Загиблого поховають 21 лютого в Дергачах.

Читайте також: Чи поїхали харківські курсанти до Києва. Коментар Добкіна
                       Правоохоронці викарбували на бетоні своє звернення (ФОТО)
                      Добкін повертає активістів "Українського фронту" до Харкова
                       У Києві сьогодні сім загиблих. З них два правоохоронці - МОЗ
                      Захарченко офіційно дозволив міліції користуватися зброєю
                      Рада проголосувала: військові з Києва повертаються в регіони у казарми

Також 21 лютого з Криму направили до Харкова тіло другого загиблого на Майдані міліціонера - 20-річного бійця Внутрішніх військ. Сам він з Чугуївського району, але проходив службу в Криму, звідки і був направлений у відрядження в Київ.

Хлопець також загинув від вогнепального поранення. Його родині пообіцяли матеріальну допомогу в обласній держадміністрації.

Що стосується загиблого протестувальника харків'янина Юрія Паращука, він загинув від вогнепального поранення під час надання допомоги іншим учасникам мітингу. Він був без захисту, коли в нього почали стріляти. Куля потрапила йому в потилицю.

Автор: Администратор сайта