Заворушення у московському Бірюльово. Затримано вже 380 чоловік (ФОТО)

Фото ВВС Фото ВВС
Акція протесту переросла у сутички з ОМОНом.

Як передає ВВС, у неділю кілька сотень людей влаштували акцію протесту в районі Бірюльово, яка переросла в сутички з ОМОНом.Учасники акції вимагали знайти вбивць 25-річного Єгора Щербакова , якого закололи ножем у ніч на четвер на очах у його дівчини в Західному Бірюльово.

За словами дівчини , нападник, який завдав Щербакову кілька ударів ножем , міг бути вихідцем з Кавказу або з Центральної Азії.

- У ході затримання порушників громадського порядку п'ятеро співробітників поліції постраждали. Чотирьом з них меддопомога була надана на місці , ще один - командир батальйону ОМОН отримав серйозні травми, - прокоментував представник прес -служби столичного управління МВС.

Спочатку було оголошено про затримання 200 учасників заворушень , потім ще 100 осіб були затримані в районі станції Бірюльово - Товарна , а потім ще 80 - в районі Булатниковскої вулиці. Загальне число затриманих досягло 380 осіб.

У прес - центрі столичного УВС повідомили , що через події в Бірюльово по тривозі був піднятий весь особовий склад московської поліції.

Джерело: ВВС
Автор: Администратор сайта