Марина Порошенко приїхала до харківських дітей із подарунками

09.09.2014 13:54 Суспільство
Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Харківський обласний центр реабілітації дітей, де перебувають діти віком від 3 до 18 років, які опинилися у складних життєвих обставинах та залишилися поза сімейним оточенням.

Марина Порошенко оглянула Центр, поспілкувалася з адміністрацією та вихованцями закладу.

Розповідаючи про діяльність Центру, начальник служби у справах дітей Харківської обласної державної адміністрації Тетяна Печерських зазначила: «За час своєї діяльності Центр прийняв близько 10 тисяч дітей. Нашим завданням є надання дітям комплексної соціальної, психологічної, педагогічної та інших видів допомоги та соціальних послуг. Але найголовніше завдання, що стоїть перед нами, - це повернення дитини до біологічної родини, влаштування дітей до сімейних форм виховання».

Проживаючи в Центрі, діти навчаються в загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах Харкова, відвідують спортивні та творчі гуртки у Центрі. До приїзду дружини Президента діти підготували концерт.

Представляючи виступаючих, виконуюча обов’язки директора Центру Лариса Дронь зауважила: «Організація дозвілля займає у нас одне з пріоритетних місць. Проведення свят урізноманітнює нашу буденність, згуртовує вихованців та вихователів, перетворює виховний процес у цікаву та пізнавальну подію, допомагає дітям розкрити свій творчий потенціал».

На згадку про відвідання Центру діти подарували Марині Порошенко подарунки, зроблені власноруч на гуртку з декоративно-прикладного мистецтва. Дружина Президента передала Центру потужний бойлер для нагрівання води та солодощі для вихованців.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта