Подарунок від холодів. У малих школах встановлюють нові котли (ФОТО)

02.05.2015 17:04 Суспільство
фото Юлії Шматченко фото Юлії Шматченко
Відразу у двох населених пунктах Куп’янського району сьогодні відкрилися модерні автономні котельні, які обладнані твердопаливними котлами.

У  Кругляківській сільській школі тепер завжди буде тепло. 2 травня учні отримали довгоочікуваний подарунок – новітню котельню, яка забезпечить теплопостачання всієї школи.

- Ми цього дня чекали довго. Не завжди температурний режим влаштовував учнів та вчителів. І сьогодні дякуючи спільним зусиллям відкриваємо топку на альтернативних видах палива, - розказав голова Куп’янської  райдержадміністрації Микола Ситник.

-  Вам тепер не потрібно чекати 15 жовтня, протягом доби керівництво району та школи в змозі буде забезпечити будівлю тепло, - зазначив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін.

Також губернатор пообіцяв вирішити «комп’ютерне питання» школи.  Зараз клас інформатики має лише 4 дуже стареньких комп’ютери,  а їх для ефективного навчання потрібно принаймні  15.

Кількома годинами пізніше вже в Ківшарівки керівники області і району перерізали стрічку біля місцевого будинку культури. Привід для урочистостей такий же – відкриття котельної, яка працюватиме на дровах.

Юлія Шматченко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта