Балута про губернаторство Богословської: У дитинстві я мріяв бути космонавтом

28.08.2014 10:51 Влада
http://tsn.ua/ http://tsn.ua/
Губернатор Харківщини Ігор Балута прокоментував заяву народного депутата Інни Богословської про її бажання очолити область.

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації дав оцінку бажанню Інни Богословської звернутися до Президента України з проханням назначити її губернатором Харківської області.

Ігор Балута зауважив, що це вирішує не пані Богословська, існують спеціальні процедури, зокрема відповідний Указ Президента.

- Тому кожен може заявляти те, що він хоче. У дитинстві я хотів бути підводником, комонавтом і ще багато ким. Я вважаю, що коли людина переступає поріг школи, вона визначається у житті й обирає, ким хоче бути у житті. Пані Богословська має це розуміти. Так само, як і інші політики мають перестати травмувати націю, - прокоментував Ігор Балута.

Також голова ХОДА додав, що ніхто із харківської команди, яка працює в обласній адміністрації, не буде балатуватися по мажоритарних округах в народні депутати України.

- Наша команда ефективна на своєму місці. Поки це за потрібне вважає Президент, ми будемо знаходитися і працювати тут, - сказав Ігор Балута.

Нагадаємо, позафракційний народний депутат - харків'янка Інна Богословська в ефірі "Громадського телебачення" заявила, що хочу бути губернатором Харківської області.

хочу попередити, що я на ці вибори не піду - це моя принципова позиція, - заявила  вона. - Якщо будуть ті зміни, які я чекаю, то, може, наступного разу, але ці вибори я пропускаю і буду намагатися робити конкретні справи в реальному житті, а не на політичній арені", - пояснила нардеп.

Вона повідомила також, що запропонує свою кандидатуру Президенту України Петру Порошенку на посаду голови Харківської облдержадміністрації.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта