Чи збираються харківські регіонали виходити з партії. Коментар Добкіна

28.02.2014 12:28 Влада
http://newsradio.com.ua/ http://newsradio.com.ua/

З фракції Партії регіонів в Харківській міській раді не вийшов жоден депутат. Всього декілька депутатів Харківської обласної ради вийшли з партії.

Читайте також: Добкін розповів, що впізнав активістів з ХОДА

У подіях у Криму винна нинішня влада — Добкін

Виборча кампанія Президента України. Михайло Добкін шукає кадри 

Про це сьогодні під час прес-конференції заявив екс-губернатор Харківської області Михайло Добкін, який раніше заявляв про бажання балотуватися на посаду Президента України.

Політик розповів, що сьогодні пройшло засідання Харківського обласного відділення Партії реігонів, на якому були засуджені останні закони Верховної Ради, а також новий уряд.

За словами Михайла Добкіна, Харківське обласне відділення Партії регіонів вирішило звернутися до нардепів від партії, щоб вони захищали інтереси південно-східних регіонів країни. У противному разі обласне відділення партії буде приймати жорсткі рішення.

Також голова ХОО ПР повідомив імена керівників, які вийшли з облорганізації партії. Зокрема заяви про вихід подали голова Близнюковської РДА Лідія Шулець та голова Близнюківської райради Володимир Бреус, а також голова Ізюмської райради Сергій Дуванський.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта