Місцеве самоврядування в Україні фінансуватимуть за кошти зі Швейцарії

07.08.2012 10:46 Влада
Швейцарська агенція розвитку та співробітництва надасть кошти на розвиток Асоціацій органів місцевого самоврядування в Україні.

Допомога буде спрямована на зміцнення інституційного потенціалу асоціацій на шляху до забезпечення спільної діяльності сторін, направленої на формування державної регіональної політики, реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, повідомляє сайт облради.

Про це стало відомо сьогодні в ході презентації нового компоненту Програми Ради Європи «Зміцнення інституційної спроможності асоціацій органів місцевого самоврядування в Україні», в якому бере участь голова Харківської облради Сергій Чернов.

Метою компоненту «Зміцнення інституційної спроможності асоціацій органів місцевого самоврядування в Україні» Програми Ради Європи «Посилення місцевої демократії та підтримка реформ місцевого самоврядування в Україні» є надання підтримки керівним органам асоціацій ОМС – Української асоціації районних та обласних рад, Асоціації міст України та Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад, що є членами Національного конгресу місцевого самоврядування.

Автор: Администратор сайта