Олександр Фельдман може взяти участь у мерських виборах

21.08.2015 12:58 Влада
Фото:timeua.info Фото:timeua.info
Олександр Фельдман візьме участь у виборах на посаду міського голови Харкова, якщо відчує, що у владу намагаються прорватися екстремістські сили.

«Перша столиця України має залишатися стабільним у всіх відносинах містом, і ми не допустимо главенствованія тут радикальних настроїв і представників екстремізму і сепаратизму, - сказав Олександр Фельдман. - Якщо я зауважу хоча б спроби деструктивних сил прийти до влади, в ту ж секунду місто отримає гідну альтернативу ».

Також Олександр Фельдман розповів, що політична партія «Наш край», яку він представляє, стане активним учасником виборного процесу восени 2015 року.

«Харківщина залишиться мирною, безпечної і комфортної для життя, місцем, де будуть спокійно рости наші діти і внуки, - запевнив Олександр Фельдман. - Я представляю партію людей справи, тих, хто вже давно не на словах довів свою любов до України і патріотизм, - політичну силу «Наш край». У нас є програма дій щодо поліпшення життя кожного українця та ситуації в країні в цілому, і ми доб'ємося того, щоб всі намічені реформи і перетворення зробили Україну процвітаючою державою».

Також народний депутат Олександр Фельдман зазначив, що необходімостреміться відновити позитивні асоціації з образом і сприйняттям Першої столиці. «Харків - місто парків, місто інвестицій, інтелектуальна столиця, студентське місто. Ми відновимо, збережемо і примножимо всі його надбання, дійдемо до кожної вулиці, кожного під'їзду, достукаємося до кожного жителя і разом, спільно, вирішимо всі питання, які турбують городян », - сказав він.

Джерело: Время
Автор: Администратор сайта