Припинити майдани та іти працювати закликають у центрі Харкова (ФОТО)

11.01.2014 09:52 Влада
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
У Харкові проходить мітинг на підтримку Президента.

У Харкові на майданчику перед пам’ятником Шевченку на вулиці Сумській (центральна вулиця Харкова) проводять мітинг на підтримку курсу Президента України Віктора Януковича.

Учасники заходу з прапорами України вишукувалися з обох боків вулиці Сумської від площі Свободи до Харківського оперного театру.


Як повідомили правоохоронці, загалом зібралося близько 5000 людей. Серед них - педагоги, лікарі, працівники машинобудівної галузі, працівники сільського господарства. Про це оголосили зі сцени організатори заходу. 

БІЛЬШЕ ФОТО З МІТИНГУ ДИВІТЬСЯ ТУТ

Люди також тримають транспаранти з написами: “Бюджет Майданом не наполнишь”, “Харьков — за Президента Януковича”, “Хватит бездельничать на Евромайдане. Возвращайтесь на работу!”

Зі сцени виступають депутати Харківської міської ради, вчителі, представники громадських організацій. Вони закликають зі сцени згорнути Євромайдан та іти працювати, як це робить Харків. Деякі люди танцюють та співають.

- 2013 був непростим для української економіки. Завдяки виваженій політиці Уряду України та Президента Віктора Януковича ми гідно подолали всі випробування. Сьогодні ми живемо в сучасному, європейському місті. Те політичне шоу, яке сьогодні відбувається в Києві, призвело до дестабілізації роботи Київської міської ради, поставило під загрозу роботу комунальних підприємств, що забезпечують життєдіяльність міста, - сказав з трибуни начальник управління у справах сім’ї та молоді Харківської міської ради Костянтин Підгорний. - За родом своєї діяльності я постійно зустрічаюся з молоддю Харкова, і хочу сказати, що вона підтримує курс нашого Уряду і Президента України Віктора Януковича. 

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта