Борис Березовський у Лондоні вчинив самогубство

23.03.2013 20:06 Влада
http://ic.pics.livejournal.com/ http://ic.pics.livejournal.com/
Версії смерті Бориса Березовського: самогубство через банкрутство.

Сьогодні помер головний спонсор Помаренчевої революції, опальний російський олігарх Борис Березовський. Близькі друзі вважають, що він міг вчинити самогубство через банкрутство.

Причина смерті невідома, повідомляє ТСН. Про смерть Бориса Березовського повідомив його зять на Фейсбуці Єгор Шуппе. Як повідомив близький друг олігарха лорд Белл, Борис Березовський помер об 11.00 за Лондонським часом, в 13.00 за київським.

Брис Березовський мав фінансові труднощі у зв'язку з тим, що у минулому році він програв позов російському олігарху Роману Амбрамовичу. Також його дружина вимагала велику суму коштів і домаглася, що усі його актии були заморожені. Офіційної версії смерті наразі немає. Борису Березовському було 68 років.

Російський олігарх Борис Березовський в минулому був одним з головних фінансових джерел Помаранчевої революці. У розмовах з журналістами він повідомляв, що каже, що "на Помаранчеву революцію просили 8 мільйонів доларів, а закінчилося все 45 млн, але за них ніхто не відзвітував".

Джерело: ТСН
Автор: Администратор сайта