Сутички між групами активістів у центрі Харкова (ВІДЕО)

01.05.2015 08:50 Влада
Попри заборону суду на проведення будь-яких масових заходів, у Харкові усе ж таки дві організації активістів вийшли на мітинги. В результаті не обійшлося без сутичок.

Близько двох десятків людей зібралися 1 травня біля стели на честь першої маївки в сквері поряд з Благовіщенським собором Харкова.

Вони розгорнули транспарант "Мир! Труд! Май!". Судовий виконавець зачитав учасникам акції рішення окружного адміністративного суду, що забороняє організації "Трудова Харківщина" проводити мітинг 1 травня.

Представник організації заявив, що вони підпорядковуються рішенням суду, проте люди не розходилися.

До них підійшли приблизно така ж кількість активістів організації "Громадська варта" з українськими прапорами, які заявили, що вважають проведення подібної акції під час війни провокацією.

Вони також принесли і підключили звукопідсилюючу апаратуру. Між активістами почалися словесні конфлікти, які переросли в невеликі сутички. В результаті транспарант порвали і викинули в сміттєвий контейнер.

Міліція витіснила учасників маївки зі скверу, вони скандували "Слава Росії" і "Слава радянській Україні", після чого почали розходитися.

Джерело: SQ
Автор: Администратор сайта